Let's get started


  16 September, 2021

  Come and join the Rudholm Group in Sweden

   

  Rudholm & Haak / Rudholm Group är världsledande inom etiketter, förpackningar samt textila tillbehör till textil- och modeindustrin. Vi är en framgångsrik och expansiv internationell koncern med ca 300 anställda i över 20 länder med huvudkontor i Borås, Viared. Vi växer ytterligare och vi söker nu två personer till vårt huvudkontor. Vi ser gärna sökande som har ambitionen att utvecklas och utmanas då vi växer kraftigt och nya möjligheter kan öppnas internt. Du kan läsa mer om oss på: www.rudholmgroup.com

  PRODUKTUTVECKLARE / INKÖPARE

  Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med vårt övriga säljteam arbeta med kundorderhantering, produktutveckling, lagerplanering samt leveransbevakning. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller produktkännedom i vårt sortiment av etiketter, förpackningar och övriga textila tillbehör och/eller andra textila kunskaper är meriterande. Kunskaper i Office 365 är också meriterande.

  För att trivas i denna roll bör du uppskatta ett högt tempo, gilla att arbeta i team och att ha många internationella kontakter.

  För tjänsten krävs goda språkkunskaper i engelska vilket är vårt koncernspråk.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vill du veta mer om tjänsten, tala med VD Mikael Dahlin på tel 076-878 08 00. Din ansökan skickar du till: mikael.dahlin@rudholm-hk.se. Märk ansökan ”Produktutvecklare/inköpare.”

  Placering: Viared, Borås Sista ansökningsdag: 2021-10-08

  KUNDSUPPORT

  Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med vårt övriga supportteam arbeta med internationell kundsupport för vårt variabla datasystem. Att vara strukturerad och att ha ett serviceinriktat bemötande är viktigt. Kunskaper i Office 365 är också viktigt.

  För att trivas i denna roll bör du uppskatta ett högt tempo, gilla att arbeta i team och att ha många internationella kontakter. Kunskaper i IT samt informationssystem är meriterande.

  För tjänsten krävs goda språkkunskaper i engelska vilket är vårt koncernspråk.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vill du veta mer om tjänsten, tala med VD Mikael Dahlin på tel 076-878 08 00. Din ansökan skickar du till: mikael.dahlin@rudholm-hk.se. Märk ansökan ”Kundsupport”.

  Placering: Viared, Borås Sista ansökningsdag: 2021-10-08

  We would love you to be a part of our global team.

  Cradle to Cradle Gold Certifi...

  Rudholm Group is proud to announce that we have a Cradle to Cradle Gold Certified Cotton Care Label - a sustainable,...

  October 14, 2021

  RH at The London Textile Fair...

  Come and visit Rudholm Group stand at The London Textile Fair. You will find us in F10. This is the UK’s premier...

  October 13, 2021

  Be part of a new developers t...

  Come and join our newly-created team of developers. Help the Rudholm Group maintain and advance our position as a...

  October 5, 2021