Let's get started


  16 September, 2021

  Come and join the Rudholm Group in Sweden

   

  Rudholm & Haak / Rudholm Group är världsledande inom etiketter, förpackningar samt textila tillbehör till textil- och modeindustrin. Vi är en framgångsrik och expansiv internationell koncern med ca 300 anställda i över 20 länder med huvudkontor i Borås, Viared. Vi växer ytterligare och vi söker nu två personer till vårt huvudkontor. Vi ser gärna sökande som har ambitionen att utvecklas och utmanas då vi växer kraftigt och nya möjligheter kan öppnas internt. Du kan läsa mer om oss på: www.rudholmgroup.com

  PRODUKTUTVECKLARE / INKÖPARE

  Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med vårt övriga säljteam arbeta med kundorderhantering, produktutveckling, lagerplanering samt leveransbevakning. Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och/eller produktkännedom i vårt sortiment av etiketter, förpackningar och övriga textila tillbehör och/eller andra textila kunskaper är meriterande. Kunskaper i Office 365 är också meriterande.

  För att trivas i denna roll bör du uppskatta ett högt tempo, gilla att arbeta i team och att ha många internationella kontakter.

  För tjänsten krävs goda språkkunskaper i engelska vilket är vårt koncernspråk.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vill du veta mer om tjänsten, tala med VD Mikael Dahlin på tel 076-878 08 00. Din ansökan skickar du till: mikael.dahlin@rudholm-hk.se. Märk ansökan ”Produktutvecklare/inköpare.”

  Placering: Viared, Borås Sista ansökningsdag: 2021-10-08

  KUNDSUPPORT

  Dina arbetsuppgifter blir att tillsammans med vårt övriga supportteam arbeta med internationell kundsupport för vårt variabla datasystem. Att vara strukturerad och att ha ett serviceinriktat bemötande är viktigt. Kunskaper i Office 365 är också viktigt.

  För att trivas i denna roll bör du uppskatta ett högt tempo, gilla att arbeta i team och att ha många internationella kontakter. Kunskaper i IT samt informationssystem är meriterande.

  För tjänsten krävs goda språkkunskaper i engelska vilket är vårt koncernspråk.

  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vill du veta mer om tjänsten, tala med VD Mikael Dahlin på tel 076-878 08 00. Din ansökan skickar du till: mikael.dahlin@rudholm-hk.se. Märk ansökan ”Kundsupport”.

  Placering: Viared, Borås Sista ansökningsdag: 2021-10-08

  We would love you to be a part of our global team.

  THE JANUARY 23 GLOBAL COLLECT...

  Our new J23 Global Collection has just dropped, with over 120 products centred around sustainability, including...

  February 6, 2023

  Sourcing at MAGIC Tradeshow &...

  Come and visit the Rudholm Group in Booth: #60406 Las Vegas Convention Center, Las Vegas, NV 13th-15th February 2023....

  January 24, 2023

  3M’s leading European d...

  Rudholm is the leading European 3M Thinsulate Insulation distributor, saving you time, costs and co2 emissions. With...

  January 16, 2023